Kreaturhandel på internationalt niveau

Vores internationale netværk, gør at vi altid kan garantere dig afsætning af dine eksportdyr.

 
 

Er vi din nye samarbejdspartner?

Vores ekspertise og erfaring gør, at vi godt tør love dig markeds bedste pris – uanset om du ønsker at købe eller sælge.

 
 

Brande eller Barcelona?

Vi har et stort netværk, og vores kunder ligger spredt udover et stort geografisk område. Vi kommer i hele Danmark, hver uge, så lad os høre fra dig, uanset om du er fra Brande eller Barcelona.

 
 

Verdens bedste Kvæg

Vores kunder, de danske mælkeproducenter, har noget af verdens bedste kvæg. Både hvad angår avl, ydelse, reproduktion og sundhedsstatus. Dem har vi kunder til i hele verden – så lad os sælge dine!

Anders Rasmussen A/S

Kreaturhandler

På baggrund af flere års erfaring som kreaturhandler, og en professionel indgangsvinkel, er det vores håb at sikre dig, professionel behandling, og den bedst mulige pris, uanset om du ønsker at købe eller sælge.

Er der noget du ønsker at købe eller sælge hører vi gerne fra dig, uanset hvor i landet du kommer fra.

Vores stærke team står klar til at hjælpe dig.

Med venlig hilsen

Anders Rasmussen
Køb & salg

Avlskvæg, køer, kælvekvier, løbekvier og spædekalve

Vi har en klar målsætning om fortsat at være absolut markedsledende indenfor omsætning af danske avls- og brugskvæg, nationalt samt til eksport. Vi har selv et stort netværk af kunder i hele Europa, samt 3. lande, og kan således altid sikre dig god afsætning, samt højeste dagspris for dine avls og brugskvæg til eksport.

Nationalt har vi kunder over hele landet, og omsætter, køer, kvier, ungdyr samt tyrekalve til både slagt og levebrug.

Mht. slagtedyr samarbejder vi med Danmarks absolut største privatslagteri, og vi vil rigtigt gerne give et uforpligtende tilbud på jeres slagtedyr også – som fast leverandør hos os er der MANGE fordele at hente.

Købes/sælges
Transport

Vi lægger stor vægt på en skånsom transport fra A til B

Vi råder selv over 4 topmoderne lastbiler til transport af levende dyr. Derudover benytter vi dygtige og kompetente DANSKE underleverandører til at hjælpe os med at flytte det vi ikke selv kan nå.

Vores professionelle og veluddannede chauffører er nøje instrueret i hvordan transport og omgang med dyr skal foregå – og holder en høj standard som en selvfølge.

Vi har strenge krav til vask og desinfektion, og alle chauffører fører protokol med dette, for jeres og for vores skyld – smittebeskyttelse er en FÆLLES opgave!

Tryk på linket nedenfor og læs mere om hygiejnen af vores lastbiler, mm..

Læs mere

Nyt fra Kreaturhandler

Nyheder fra Facebook

Her vil vi løbende holde jer orienteret om stort og småt i forretningen. Ikke mindst køb & salg.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores KreaturNyt og hold dig informeret om nyheder, noteringer, hvad vi søger og hvad vi har til salg.

1 dag siden

Kreaturhandler
Vi GLÆDER os til 2024🤩🤩🐄🥰🐄De sidste par dage har de blå biler holdt stille - alle chaufførerne har været på tur til Finkl Fahrzeugbau De skal i løbet af de næste 12 mdr levere 2 helt nye biler til os🤩🐄🥰🐄💦 1 stk dobbeltdækker forvogn + hænger - Hovedsageligt til transport af eksportkvier, samt slagtedyr.1 stk enkeltlag forvogn og dobbeltdækker kærre - Hovedsageligtt til transport af malkekøer, spædekalve og slagtedyr.I opbygningen har vi bla. fokuseret på Dyrelvelfærd, skånsom transport, plads, Volume, Fleksibilitet. VI GLÆDER OS!🤩🤩Skal vi os omsætte dine dyr?? Kontakt os endelig!#livestock#Dyretransport#Dyrevelfærd#Veevervoer#FINKL#TheTruckTraders ... Se mereSe mindre
View on Facebook

1 uge siden

Kreaturhandler
𝗕𝘆𝗱 𝘃𝗼𝗿𝗲𝘀 𝗻𝘆𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗖𝗵𝗮𝘂𝗳𝗳ø𝗿 𝘃𝗲𝗹𝗸𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻!🚚 Vi er glade for at introducere vores nyeste tilføjelse til holdet, Per Kjærgaard! Med hans ekspertise og engagement er vi klar til at levere endnu bedre service.Pers nye bil er indrettet til skånsom transport af hovedsageligt eksportkvier og slagtekalve.🐮Giv ham et 👍🏻med på vejen! ... Se mereSe mindre
View on Facebook

2 uger siden

Kreaturhandler
𝐒𝐥𝐚𝐠𝐭𝐞𝐝𝐲𝐫𝐬𝐚𝐟𝐡𝐞𝐧𝐭𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐩å 𝐒𝐣æ𝐥𝐥𝐚𝐧𝐝, 𝐅𝐲𝐧 & 𝐁𝐨𝐫𝐧𝐡𝐨𝐥𝐦.Vidste du, at vi hver uge afhenter slagtedyr på Sjælland, Fyn og Bornholm til Himmerlandskød? 🚛Når du vælger os, får du adgang til en række fordele:✅ Ingen ventetid✅ Direkte afregning✅ Ugentlig afhentning✅ Ingen leveringspligt✅ Højeste dagsprisRing til Anders på 24201502 for at aftale nærmere om afhentning af dine kreaturer. 📞[Husk, at vi også dækker resten af Danmark – så tøv ikke med at kontakte os uanset hvor du bor!]📲 RING - SKRIV - LIKE & DEL! ... Se mereSe mindre
View on Facebook

2 måneder siden

Kreaturhandler
𝗦𝗸å𝗻𝘀𝗼𝗺 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁 𝗺𝗲𝗱 𝗵ø𝗷 𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱𝗮𝗿𝗱🌟✅Vi råder selv over topmoderne lastbiler til transport af levende dyr. Derudover benytter vi dygtige og kompetente DANSKE underleverandører til at hjælpe os med at flytte det, som vi ikke selv kan nå🐂🐄Vores professionelle og veluddannede chauffører er nøje instrueret i hvordan transport og omgang med dyr skal foregå – og holder en høj standard som en selvfølge.Du kan finde yderligere information om vores transporttjenester her 👉 www.kreatur-handler.dk/transport/Kontakt os via: ✉️ info@kreatur-handler.dk📞 +45 24 20 15 02#Kreatur #handel #service #kvalitet #købogsalg #transport #eksport ... Se mereSe mindre
View on Facebook