Klik på udskæringerne for mere information.

Hals Spidsbryst Tykkam Bov Forskank Højreb Tværreb Bryst Bagbryst Tyndsteg Mørbrad Slag Culotte Hale Tyksteg Cuvette Flank steak Inderlår Klump Lårtunge Yderlår Bagskank

Hals

Beskrivelse: Kalvehalsudskæringen er en saftig og smagfuld del af kødet, der tilfører dybde til retter med sin karakteristiske smag og møre tekstur.

Anvendelse: Perfekt til gryderetter, ragouter, sautering og grillet tilberedning.

Kogebog: Opdag spændende opskrifter her.

Spidsbryst

Tykkam

Bov

Forskank

Højreb

Tværreb

Bryst

Bagbryst

Tyndsteg

Mørbrad

Slag

Culotte

Hale

Tyksteg

Cuvette

Flank steak

Inderlår

Klump

Lårtunge

Yderlår

Bagskank