OM OS

Kreaturhandel med flere
års erfaring

Fra vores base i det midtjyske omsætter vi alle slags kreaturer, maskiner og traktorer, nationalt samt til eksport.

Vi brænder for handel, og vi brænder for at give vores kunder den rigtige pris, og en professionel behandling. Vores folk er dygtige og veluddannede indenfor hver deres område.

Vores chauffører brænder for, at dine dyr når bedst og hurtigst muligt frem til deres nye hjem – uden at lide overlast, og uden at udgøre nogen unødig smitterisiko for hverken dig eller dyrets nye ejer.

Vores administration er specielt uddannet i at varetage bogførings-, fakturerings- og registreringsopgaver. Når du handler med os sørger vi for at alle de oplysninger du har brug for, fremgår af vores afregninger og flyttedokumenter. Derudover sørger vi altid for, at afregning og betaling kommer frem til dig som lovet – selvfølgelig.

7
Ansatte
+80.000
Eksporterede kvæg
+1
Tilbagelagte kilometer
15
Års erfaring med kvæghandel
Historie

Fra hobby til fuldtid

Virksomheden blev startet i 2005 af Anders Rasmussen. På det tidspunkt var forretningens omdrejningspunkt en lille gul Toyota Dyna – til lille kørekort. Der blev handlet med heste, grise, køer, kalve, får og lam. Virksomheden blev passet ved siden af uddannelse og arbejde på forskellige gårde i lokalområdet. Forretningen er vokset støt og roligt igennem årerne, og har været en fuldtidsbeskæftigelse siden 2009.

Siden år 2013 er der kommet både flere biler og flere ansatte til. Virksomheden er i dag dybt specialiseret i omsætning af kvæg, i Danmark og til eksport. Vi omsætter hovedsageligt kvæg af malkerace, og sælger både til avl, viderefedning, produktion og slagt.

Nye tiltag

Maskinesalg i alle størrelser

Som noget nyt, er vi i 2019 begyndt med at omsætte traktorer, entreprenørmaskiner, læssemaskiner og alt andet landbrugsmaskinel, for på den måde at kunne servicere vores kunder endnu bedre.

Handel med maskiner og traktorer varetages af Anders’ bror Morten Rasmussen, der har været med siden 2013.

Vi lægger stor vægt
på dyrevelfærd

Læs mere

Mød Kreaturhandlers
stærke hold

Kom i kontakt