Skånsom transport med høj standard

Vi råder selv over 4 topmoderne lastbiler til transport af levende dyr. Derudover benytter vi dygtige og kompetente DANSKE underleverandører til at hjælpe os med, at flytte det vi ikke selv kan nå.

Vores professionelle og veluddannede chauffører er nøje instrueret i hvordan transport og omgang med dyr skal foregå – og holder en høj standard som en selvfølge.

Seneste vaske-/desinfektionsstatus

Dyrevelfærd

Hygiejne og komfort i topklasse

Der lægges vægt på en god hygiejne i forbindelse med håndtering af dyr. Jeg efterstræber at lastbilen, og dens chauffør, ikke udgør nogen unødig smittekilde.

Vi har strenge krav til vask og desinfektion, og alle chauffører fører protokol med dette, for jeres og for vores skyld – smittebeskyttelse er en FÆLLES opgave!

Pligtopfyldende

Vores lastbiler opfylder de nyeste EU krav

Alle vores biler er Gps og temperatur overvåget, således at vi altid kan sikre os, og dokumentere, at transporten af levende dyr forløber planmæssigt.

Transporten foregår, så vidt muligt, i egen lastbil. Vores lastbiler opfylder de nyeste EU krav, til landevejstransport af dyr, og er indrettet således at dyrene ikke udsættes for unødig træk og stress.

Vi afhenter kalve
hver onsdag

Tilmeld her

Mød Kreaturhandlers
stærke hold

Kom i kontakt